Op vakantie naar Bonaire

Het meest tropische plekje in Nederland is te vinden in het Caraïbisch gebied en de locatie daarvan is Bonaire. Waar veel voormalige Nederlandse eilanden nu zelfstandig zijn geworden is Bonaire nu een bijzonder gemeente van Nederland. Wil je als Nederland graag deze warme gemeente van Nederland ontdekken en wat informatie lezen over wat je allemaal kunt doen op Bonaire dan is dit artikel voor jou de moeite waard om te lezen.

Op vakantie naar Bonaire

Een goede start van je vakantie

Een leuke start van je vakantie is het bezoeken van Kralendijk. Kralendijk is namelijk de hoofdstad van Bonaire. Kralendijk de plek om boodschappen te doen maar ook de plek om lekker uiteten te gaan of om een avond op stap te gaan. Verwacht niet dat Kralendijk groot is want je kunt Kralendijk meer vergelijken met een klein dorp.
Wil je graag ook nog wat historie bekijken van Bonaire dan kun je in Kralendijk gebouwen vinden uit de koloniale tijd met onder andere het Fort Oranje.

Bezoek Donkey Sanctiary

Wanneer je eenmaal op Bonaire bent kan een bezoek aan Donkey Sanctiary niet ontbreken op je lijst van dingen die je moet zien wanneer je er eenmaal bent. Donkey Sanctiary is een boerderij waar je veel ezels kunt vinden. Iets wat je hier kunt doen is met een auto het terrein te bekijken en op het grote terrein overal ezels zien. Op het terrein kun je in totaal zo 600 ezels verwachten.

Door Marcel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.